Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Sorteig Creuer Dreamworks

cabecera_prel

Podràs disfrutar d'una experiència Dreamworks amb Royal Caribbean i conéixer els personatges de les teues pel·lícules favorites: Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda entre altres.

Per cada increment del 50€* €* en el saldo mitjà mensual durant els mesos de promoció rebreu una participació per al sorteig.

I si encara no eres client, obrint un compte o llibreta En Marxa podràs aconseguir participacions extra i entraràs a formar part del nostre club.

 

Consultar Bases de la Promoció:

Promoció vàlida de l´1 d´Abril al 31 de Maig de 2017 per als clientes del Club En Marxa de: Banc Cooperatiu Espanyol, Bantierra, Caixa Popular, Caixa Rural d´Alcora, Caixa Rural d´Algemesí , Caixa Rural d´Asturies, Caixa Rural Central, Caixa Rural Galega, Caixa Rural de Navarra, Caixa Rural de Soria, Caixa Rural del Sur, Caixa Rural de Teruel. Veure bases de la promoció en la teua oficina o en ruralvia.com.

Només participaran els comptes o llibretes En Marxa (els titulars dels quals són menors de 14 anys). No seran vàlids els traspassos d'altres comptes o llibretes de la pròpia entitat. Només per a diners nous. S'assignaran 5 participacions extraordinàries per a noves obertures.

L'eixida del creuer es realitzarà des de Barcelona, desplaçament no inclòs.