Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El Festival 10 Sentidos celebra fer-se major amb el suport de Caixa Popular27/10/2016

"PorMayores" serà el lema de la sisena edició, que es desenvoluparà al maig de 2017. El Espai Mutant de les Naus acull el divendres, 28 d'octubre, "MODëRNA", una obra que representa algunes idees que guiaran la pròxima cita del festival

Festival 10 sentidos

El Festival 10 Sentidos s'ha fet major. I no solament ho assumeix, sinó que ho celebra amb alegria. ‘PorMayores’ serà el lema de la sisena edició que ja està en marxa i que es desenvoluparà al maig de 2017 amb el patrocini principal de Caixa Popular. En ella es fixarà la mirada en el pas del temps i reflexionar sobre com cada ésser humà s'enfronta a aquesta situació en la seua vida, assumint nous rols i nous escenaris, que no sempre són senzills d'encaixar. Així mateix aquesta edició vol rendir tribut als nostres majors, convertir-los en protagonistes, i demostrar la importància i rellevància que segueixen tenint en qualsevol comunitat, deixant arrere estigmes i certs tòpics, que pretenem desmuntar.

En aquest sentit, l'espectacle ‘MODëRNA’, que es podrà vore aquest divendres, 28 d'octubre, en el Espai Mutant de les Naus representa algunes de les idees que guiaran la pròxima convocatòria. Una obra protagonitzada per Lola Cordó que començarà contagiar-se de l'esperit de la pròxima edició.

“MODëRNA” indaga en els tòpics de l'escena contemporània més avantguardista des de la singularísima mirada de Lola Cordó, actriu octogenària amb una sòlida i reconeguda trajectòria teatral a les seues esquenes. La seua experiència, la seua visió àcida de la vida i del teatre, el seu humor i descaradura constitueixen el punt de partida d'aquest treball.

La programació d'aquest treball en el Espai Mutant de les Naus simbolitza també la col·laboració que mantenen aquest centre i el festival, que es traduirà en noves propostes comunes en la sisena edició.

El Festival 10 Sentidos explica de nou amb el suport de Caixa Popular, que s'implica en aquesta edició des de la seua gestació per a formar part i col·laborar mentre s'engega tota l'estructura i la programació. L'entitat va signar enguany un acord de col·laboració que es perllonga fins a l'any 2018 per a donar suport a aquesta cita que conjumina dues dels pilars fonamentals de la seua filosofia, la cultura i la solidaritat.

El festival tornarà a proposar durant un mes activitats entorn de la dansa, el teatre, la música i l'art per tota la ciutat i manté el seu propòsit de servir d'espai de trobada i de reflexió per a artistes amb diferents capacitats.

Caixa Popular - Octubre 2016