Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació d'Industrials Xirivella i Caixa Popular signen un conveni per a facilitar finançament a empreses i autònoms de la localitat23/03/2015

Firma Convenio ASIVISA

L'Associació d'Industrials del Polígon Verge de la Salut de Xirivella (ASIVISA) i Caixa Popular han renovat l'acord de col·laboració que mantenien amb la intenció de continuar afavorint el finançament i la dinamització de l'activitat de PIMES i autònoms en la localitat.

Mitjançant aquest acord, Caixa Popular posa a la disposició de les empreses i professionals integrats a l'associació una línia de finançament per un import inicial de tres milions d'euros.

Ambdues entitats coincideixen que l'actual conjuntura econòmica així com les dificultats d'accés al finançament bancari incideix amb major severitat sobre PIMES i autònoms i fan necessari fomentar les línies de crèdit per a l'establiment, consolidació o ampliació de PIMES i de negocis autònoms.

ASIVISA és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu de promoure l'activitat econòmica de Xirivella. Per la seua banda, l'entitat financera valenciana Caixa Popular ha assumit en els últims anys un paper molt important en la banca d'empreses, desenvolupant estructures àgils i flexibles, per a facilitar respostes eficaces als requeriments empresarials en tots els àmbits.

El President de ASIVISA, Juan Carlos Colomer, i la Directora de l'Oficina de Caixa Popular a Xirivella, Marisol Botana, van anar els encarregats de formalitzar aquest acord.

Caixa Popular - Març 2015