Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació d'Empresaris de l'Alter d'Alcàsser i Caixa Popular signen un conveni per a afavorir el finançament de les empreses15/04/2015

Firma Assoc. l\'Alter d\'Alcàsser

L'Associació d'Empresaris de l’Alter d'Alcàsser i l'entitat financera valenciana Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració amb la intenció de posar a la disposició de les empreses i professionals integrats en l'associació una línia de finançament per un import inicial de tres milions d'euros.

Les dos entitats han unit esforços per a afavorir el finançament i la dinamització de les empreses.

L'actual conjuntura econòmica i les dificultats d'accés al finançament bancari que incideixen amb major severitat sobre PIMES, autònoms i empreses en general fan necessari fomentar les línies de crèdit per a finançar l'establiment, consolidació o ampliació dels negocis.

L'Associació d'Empresaris de l’Alter d'Alcàsser és una entitat per a la promoció econòmica i la millora dels serveis que presta als seus associats.

Per la seua banda, Caixa Popular ha assumit en els últims anys un paper molt important en la banca d'empreses, desenvolupant estructures internes àgils i flexibles, per a facilitar respostes eficaces als requeriments empresarials en tots els àmbits.

José Enrique Careaga, president de l'Associació, i Francisco Montesa, coordinador de zona de Caixa Popular van formalitzar aquest acord. L'acte també va comptar amb la presència d’Alicia Soler, directora de l'oficina de l'entitat financera a Picassent.
 

Caixa Popular - Abril 2015