Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol i Caixa Popular signen un acord per a impulsar el Comerç Local08/06/2015

Els comerciants de Puçol disposaran de Targeta de Compra Local

ACEP

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de millorar l'actuació comercial, generar riquesa, dinamisme comercial i lloc de treball en la localitat.

Aquest acord afavoreix als comerços de Puçol, ja que l'entitat financera valenciana oferirà una sèrie de serveis i avantatges que beneficien el desenvolupament del comerç local, entre les quals destaca la Targeta de Compra Local de Pagament Ajornat o finançaments especials.

Un instrument de pagament propi que busca impulsar el comerç de Puçol i millorar la seua competitivitat enfront de les grans superfícies, alhora que fomentar les compres.

La Targeta de Compra Local permet al titular pagar les seues compres en sis mesos sense interessos o la possibilitat de finançar les seues compres a més temps. A més, el comprador pot escollir en cada compra la forma de pagament, i el comerciant, al seu torn, pot oferir de forma personalitzada el finançament que vulga als seus Clients.

Aquesta targeta, que està funcionant en altres localitats valencianes, es pot sol·licitar de forma gratuïta en l'Oficina de Caixa Popular a Puçol

El president de ACEP, Gonzalo Alcacer, i el director de l'oficina de Caixa Popular a Puçol, Fernando Lorenzo, van signar aquest acord la vigència del qual serà de dos anys.
 

Caixa Popular - Juny 2015