Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular extablix un acord de col.laboració amb l'Asociació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca i Nàquera per a millorar les vies de finançament de les empreses05/08/2015

AEMON

D’esquerra a dreta, Diego Romá, gerent d’AEMON; Francisco Camps, President d’AEMON; José Mª Company, Director del Departament de Negocio-Màrqueting de Caixa Popular; i Rafael Luz, director de l’oficina de Caixa Popular en Montcada

L'entitat financera valenciana Caixa Popular i l'Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca i Nàquera (AEMON) han signat un conveni de col·laboració per a facilitar l'accés al finançament de les empreses i professionals associats i afavorir la competitivitat i el desenvolupament de la seua activitat.

L'estructura de balanç de Caixa Popular permet realitzar accions comercials dirigides a empreses i autònoms, tant és així que en els últims anys la cooperativa de crèdit ha assumit un paper molt important en la banca d'empreses, desenvolupant estructures internes àgils i flexibles, per a facilitar respostes eficaces als requeriments empresarials en tots els àmbits.

Les dificultats d'accés al finançament bancari incideixen amb major severitat sobre PIMES i autònoms i fan necessari fomentar les línies de crèdit. Per això, AEMON, que aglutina a més de 130 empreses industrials i de serveis, ha establit aliances amb Caixa Popular per a afavorir a les empreses associades i als negocis d'autònoms el seu establiment, consolidació o ampliació.

El President d’AEMON, Francisco Camps, i el Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, van signar l'acord de col•laboració entre ambdues entitats. L'acte també va comptar amb la presència del gerent de l'associació, Diego Romá, i del director de l'oficina de Caixa Popular a Montcada, Rafael Luz..
 

Caixa Popular - Agosto 2015