Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació d'Usuaris del Polígon Industrial Mediterrani i Caixa Popular s'uneixen per a facilitar el finançament a les empreses14/07/2015

Firma convenio AUPIM 026

L'Associació d'Usuaris del Polígon Industrial Mediterrani (AUPIM) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració per a establir vies que faciliten l'accés al finançament d'empreses i possibiliten el desenvolupament de la seua activitat.

L'estructura de balanç de Caixa Popular permet emprendre accions comercials dirigides a empreses i autònoms, sent un suport, en la conjuntura econòmica actual, a tots aquells projectes amb viabilitat economicofinancera i al finançament del capital circulant de les empreses i autònoms que presenten necessitats en aquests contextos.

D'aquesta forma, Caixa Popular ha assumit un paper molt important en la banca d'empreses, desenvolupant estructures internes àgils i flexibles, per a facilitar respostes eficaces als requeriments empresarials en tots els àmbits.

Per la seua banda, AUPIM és una Associació sense ànim de lucre que treballa per la promoció de l'activitat econòmica de les empreses, empresaris i professionals que desenvolupen la seua activitat en el Polígon Industrial Mediterrani.

El President de AUPIM, Ramiro Martín, i el Coordinador de Zona de Caixa Popular, Miguel Montagut, van anar els encarregats de segellar aquest acord la vigència inicial del qual serà d'un any.
 

Caixa Popular - Juliol 2015