Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

COCEMFE València i Caixa Popular, junts per a enfortir el teixit associatiu de la discapacitat física24/09/2015

 COCEMFE-Caixa Popular

COCEMFE València i Caixa Popular han unit esforços amb l'objectiu d'enfortir al col·lectiu de persones amb discapacitat física i orgànica a València i el seu teixit associatiu. Així ho han establit a través d'un conveni de col·laboració que beneficiarà tant a la federació com a les 42 associacions que formen part d'ella. 

L'acord possibilitarà la recaptació de fons per a donar continuïtat als serveis de COCEMFE València en benefici de les 6.000 persones amb discapacitat a les quals representa l'entitat.

Caixa Popular posa a la disposició de l'ONG i les seues entitats associades les instal·lacions de dos centres, un en Alaquás i un altre en el Parc Natural de la Serra Calderona per al desenvolupament de les seues activitats. Així mateix, la cooperativa de crèdit es compromet a estudiar les necessitats de finançament de la Federació i les seues entitats. Finalment, el conveni inclou iniciatives de difusió de les activitats de COCEMFE València i de les seues entitats membre a través de les seues oficines i els seus canals de comunicació, amb l'objectiu de donar a conèixer l'acció social d’esta ONG.

Per la seua banda, Caixa Popular podrà comptar amb l'ajuda de COCEMFE València per a l'assessorament sobre temes de discapacitat de col·lectius i òrgans que puguen formar part de la cooperativa de crèdit, com el seu Consell Social o el Grup de Cooperació, encarregats de l'acció social; o per a oferir xarrades en centres educatius o associacions col·laboradores amb Caixa Popular.

Juan Mondéjar, president de COCEMFE València, ha destacat la importància de crear sinergies entre entitats de l'economia social: “Esta col·laboració no solament incrementa els esforços en l'àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular, sinó que suposa l'aliança d'entitats en el context de l'economia social per a recolzar i facilitar la labor en benefici d'un col·lectiu d'especial vulnerabilitat com el de les persones amb discapacitat i el seu teixit associatiu”, ha explicat.

Així mateix, José M. Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de l'entitat financera va manifestar que este conveni “suposa tangibilitzar dos valors essencials de Caixa Popular, promoure la igualtat entre persones així com el suport incondicional al moviment associatiu. Per a Caixa Popular és fonamental establir mecanismes, recursos i realitzar accions que garantisquen la igualtat i transmeten valor al conjunt de la societat”, ha assenyalat.
 

Caixa Popular - setembre 2015