Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular signa un conveni de col·laboració amb La Federació de Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià25/05/2015

Logo Federació Poble Saharaui

La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS.PV) i Caixa Popular han signat recentment un conveni per a reforçar el teixit associatiu, millorar la realització de les seues activitats i amb açò la repercussió d'aquestes en l'àmbit social.

Les associacions de solidaritat amb el Poble Sahrauí es remunten a principis dels anys 90. En aquests moments són 19 associacions federades treballant en diferents municipis amb diversos projectes d'ajuda al Poble Sahrauí i programes de sensibilització de la societat valenciana respecte de la situació del conflicte i la violació dels drets humans que pateix la població sahrauí en les zones ocupades del Sàhara Occidental des de fa ja més de 40 anys.

Caixa Popular contribueix a l'enfortiment del teixit associatiu valencià i col·labora activament donant suport a organitzacions i associacions de caràcter molt diferent, entre les quals es troba FASPS.PV.

La presidenta de la Federació, Dolors Claramunt, i el responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de l'entitat financera, Jose Mª Company, van anar els encarregats de signar aquest conveni de col·laboració per a contribuir a la consolidació i engegada d'iniciatives i activitats pròpies de les dues entitats.

Tots dos representants es van mostrar satisfets per la relació establida entre Caixa Popular i FASPS.PV, una federació en la qual en l'actualitat participen centenars de famílies valencianes.
 

Caixa Popular - Maig 2015