Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Institut Valencià de l'Empresa Familiar i Caixa Popular signen un conveni per a afavorir a les empresas associades08/05/2015

CaixaPopular_IVEFA

El President de l'Institut Valencià de l'Empresa Familiar (IVEFA), José Bernardo Noblejas, i el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat un acord de col·laboració amb l'interès de coordinar esforços per a fomentar activitats que milloren la gestió de les empreses familiars valencianes.

Aquest conveni permetrà establir acords per a facilitar el finançament dels associats. A més, l'entitat financera també podrà a la disposició de l’IVEFA formació tècnica sobre temes financers o relacionats amb l'àmbit de les assegurances.

La cooperativa de crèdit busca impulsar les estructures empresarials pròpies del territori on desenvolupa la seua activitat, amb l'objectiu de crear riquesa en la societat valenciana.

Així mateix, l’IVEFA agrupa i coordina als diferents grups empresarials valencians a la Comunitat Valenciana, aglutina prop de 175 grups familiars amb un total aproximat de 350 empreses amb l'objectiu d'enfortir i defensar els interessos de les empreses familiars valencianes.

En l'aquesta línia, el Director General de Caixa Popular també va participar en l'esmorzar-col·loqui organitzat per l’IVEFA en el qual van intervenir el Conseller d'Economia, Indústria Turisme i Ocupació, Màxim Buch i el Conseller d'Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, en l'Hotel Primus València.
 

Caixa Popular - Maig 2015