Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Unió de Professionals i Treballadors Autònoms del País Valencià i Caixa Popular firmen un conveni de Col·laboració27/03/2015

UPTA Caixa Popular

La Unió de Professionals i Treballadors Autònoms del País Valencià (UPTA-PV) i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de coordinar esforços per a facilitar la gestió econòmic financera dels associats.
UPTA-PV és una Associació de Treballadors Autònoms de tots els àmbits sectorials de la Comunitat Valenciana que té entre els seus objectius la millora de les condicions de treball dels autònoms, prestant serveis als seus afiliats, fomentant l'associacionisme econòmic i representatiu dels mateixos, defensant els interessos d'aquest sector.
Per la seua banda, Caixa Popular té com a objectiu dins de les seues activitats el foment d'aspectes econòmics, socials i formatius que ajuden a la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social dels pobles i barris on es troba situada.
L'estructura de balanç de l'entitat possibilita el desenvolupament d'accions comercials dirigides a empreses i autònoms, facilitant un suport, en la conjuntura econòmica actual, a tots aquells projectes amb viabilitat economicofinancera.
El Secretari General de UPTA-PV, Javier Pastor, i el responsable de l'Àrea Comercial i Productes del Departament de Màrqueting de l'entitat financera, Vicent Llácer, van signar l'acord la vigència del qual serà de dos anys. L'acte també va comptar amb la presència de Ximo Palací, director de l'oficina de Caixa Popular a Alcoi.
 

Caixa Popular - Març 2015