Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El Consorci Xarxa Joves.net i Caixa Popular signen un conveni per a fomentar l'associacionisme i la participació de joves en la comarca15/05/2015

Xarxa Jove

El president del Consorci Xarxa Joves.net, Enrique Carratalá, i el Responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, Jose Mª Company, han signat un conveni de col·laboració per a contribuir a la consolidació i engegada d'iniciatives destinades a la millora social i cultural de les i els joves valencians. 

Les dos entitats s'han compromès a intercanviar experiències i punts de vista, així com reflexionar col·lectivament sobre les seues accions i contribuir a la consolidació i engegada d'iniciatives culturals.

Carratalá i Company van coincidir que és important establir relacions d'intercanvi entre les diverses entitats per a cooperar en aspectes relacionats amb la cultura, la participació i la creativitat de les i els joves.

L'acord signat contribuirà a la realització de les activitats de voluntariat mitjà-ambiental que el ConsorciXarxa Joves.net realitza des de fa anys dins de la campanya “HortaNeta” oferint un ampli programa de coneixement, millora i conservació del medi ambient, destinades al públic juvenil.

Els representants de les dos entitats es van mostrar satisfets per la relació establida entre Caixa Popular i un consorci tan important com Joves.net integrat actualment 16 ajuntaments, molts d'ells de la comarca.
 

Caixa Popular - Maig 2015