Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El Club Deportivo Alcoyano i Caixa Popular tanquen un conveni de col·laboració05/10/2015

 Convenio Alcoyano

El Club Deportivo Alcoià ha signat un conveni de col·laboració amb Caixa Popular. L'entitat valenciana és tot un exemple de compromís amb els valors de la Comunitat, entre ells l'esport, i a partir d'ara s'establirà una relació estreta amb l'Esportiu.

L'acte de presentació de l'acord s'ha produït en l'oficina de Caixa Popular a Alcoi (Av. Hispanitat, 20), comptant amb la presència del president del CD Alcoià, Juan Serrano, Miquel Micó, coordinador de zona de Caixa Popular i Ximo Palaci, director de l'oficina de l'entitat en Alcoi.

El màxim mandatari blanquiblau va agrair l'aposta de Caixa Popular per voler “ajudar a l'Alcoià”. A més d'ocupar un espai visible en Camp del Collao, Serrano ha subratllat que d’este conveni es beneficiarà el futbol base: “El Juvenil de Divisió d'Honor lluirà en una de les seues mànigues la marca de Caixa Popular”.

Per la seua banda, Miquel Micó, ha detallat que la filosofia de l'entitat valenciana és recolzar als clubs esportius. “Volem estar al costat de l'Alcoià i arrelats amb la zona”, diu.

Andrés Palop, tècnic del primer equip, també ha lloat el gest de Caixa Popular: Tota pedra fa paret i estem contents que les entitats s'unisquen a este projecte. Amb tots units, serà més fàcil”, ha remarcat.
 

Caixa Popular - Octubre 2015