Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Volta a PeuValència 2016 correrà de la mà de Caixa Popular05/04/2016

L'entitat financera valenciana s'incorpora com a patrocinador principal de la històrica prova valenciana

 Volta a Peu 2016

La Volta a PeuValència, organitzada per la SD Correcaminos, tindrà com a entitat patrocinadora per a la prova a Caixa Popular. La cooperativa de crèdit valenciana recolzarà la carrera popular amb més història de la ciutat de València.

En la seua aposta pel món del running, Caixa Popular estarà present com a patrocinador principal d'un esdeveniment social i esportiu que congrega a més de 20.000 corredors. La prova, que se celebrarà el 15 de maig, unirà a veïns de la ciutat i de voltants de València disposats a gaudir d'un matí saludable i lúdica en el marc de la carrera popular valenciana per excel·lència.

Caixa Popular és una entitat financera valenciana que desenvolupa un tipus de banca cooperativa, més social i solidària. En l'actualitat compta amb més de 170.000 clients i disposa d'una xarxa de 68 oficines repartides per les principals localitats de la província de València.

La seua incorporació a la Volta a PeuValència com a patrocinador principal de la carrera ajudarà a impulsar una cita històrica dins dels esdeveniments de la ciutat. El caràcter popular, participatiu i social no quedarà exclòs en una Volta a PeuValència que renovarà imatge i oferirà nous al·licients durant el seu desenvolupament.

El recorregut versarà per les grans avingudes de la ciutat i els carrers principals, que com cada any estaran plenes de gent disposats a animar en cada metre del recorregut. L'inici i el final de la prova estaran situats en el Passeig de l'Albereda, centre neuràlgic del running valencià el pròxim 15 de maig i epicentre d'una festa esportiva en la qual tots seran benvinguts.

Durant les pròximes dates, la Volta a PeuValència 2016 obrirà el procés d'inscripcions per a participar en la històrica carrera de la ciutat en la qual tots els ciutadans estaran convidats a gaudir d'una jornada festiva en el món de les carreres populars.
 

Caixa Popular - Abril 2016