Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Ajuntament de Meliana i Caixa Popular signen un conveni de col.laboració12/02/2015

L'Ajuntament de Meliana i l'entitat financera valenciana Caixa Popular han signat un acord de col.laboració per a afavorir i recolzar la millora del teixit comercial i empresarial de la població.

Conveni Meliana-Caixa Popular

La prioritat del consistori és promocionar l'activitat econòmica de Meliana, amb l'objectiu de crear riquesa i ocupació en el municipi.

Així mateix, l'estructura de balanç de Caixa Popular possibilita el desenvolupament d'accions comercials dirigides a empreses i autònoms, facilitant un suport, en la conjuntura econòmica actual, a tots aquells projectes amb viabilitat economicofinancera i al finançament del capital circulant de les empreses i autònoms que presenten necessitats en aquests contextos.

Per açò, l'entitat, que obri tots els matins i totes les vesprades, posa a la disposició de les empreses i professionals de Meliana una línia de finançament per un import inicial de dos milions d'euros, per a donar suport als projectes de millora i manteniment de comerços i empreses i a les iniciatives d'emprenedors i d'autoocupació.

Pedro Cuesta, Alcalde de l'Ajuntament de Meliana, i José Mª Company, responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de la Caixa Popular, han formalitzat aquest acord.

Caixa Popular - febrer 2015