Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació de MinusvàlidsFísics i Psíquics de Montcada (AMFISEP) i Caixa Popular llancen una targeta visa exclusiva per a benefici de l'organització23/12/2016

L'Associació de MinusvàlidsFísics i Psíquics de Moncada (AMFISEP) i Caixa Popular han llançat una targeta VISA personalitzada exclusiva per a l'organització, que serà operativa en totsaquellsestabliments a nivell mundial que acceptenaquest sistema de pagament. 

Caixa Popular cedirà a AMFISEP, la totalitatdelsingressos que generen aquestatargetapelseuús en el pagament de les compres realitzadespelstitularsd’aquestes. De manera que l'entitatpodrà destinar-ho a la realitzaciód'activitatssocials i culturals. 

Les dosentitatscoincidien en elsseusobjectius, i tenen un especial interès a col·laborar i coordinar esforços per a impulsar activitats en benefici del col·lectiu de les persones ambdiscapacitat. 

Caixa Popular, com a cooperativa, desenvolupa una important labor social i solidària per a enfortir a la societat civil valenciana, i dónasuportal movimentassociatiuvalencià, desenvolupant les funcions que li sónpròpies. 

Per la seua banda, AMFISEP és una organitzaciósenseànim de lucre, formada per persones ambdiscapacitat de la Comarca de L'Horta Nord. 

El President de AMFISEP, Julio Espinola, i el Director de l'Oficina de Caixa Popular a Moncada, Rafael Luz, van formalitzar el conveni a través del coms'haimpulsat la targeta.

Caixa Popular - Decembre 2016