Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular obri nova oficina a Chiva13/01/2016

L'entitat valenciana es posiciona com a alternativa financera

Chiva

Caixa Popular ha obert hui una nova oficina al carrer Antonio Machado, 29 de Chiva. La cooperativa de crèdit valenciana manté el seu pla d'expansió i seguix fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca diferent, més social i solidària.

L'oficina de Xiva és la primera inaugurada a la comarca de Foia de Bunyol, i es presenta com una alternativa financera a la zona pel seu model de gestió i pel capital de l'entitat, íntegrament valencià.

Com la resta d'oficines de Caixa Popular, presentarà l'horari més ampli del mercat ja que obrirà públic tots els matins i totes les tardes. Al capdavant de la mateixa estaran Lilianne Furióm Jose Ferrandis i Joan Martínez, com a director.

L'entitat financera valenciana oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars.

En l'actualitat, Caixa Popular disposa d'una xarxa de 66 oficines repartides per les principals localitats de la província de València. A més, s'ha convertit en una entitat de referència en el sistema financer valencià, que creix dia a dia en equip humà, oficines i clients.
 

Caixa Popular - Gener 2016