Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular obri una nova oficina a Olocau09/05/2016

L'entitat financera també ha dotat de caixers automàtics als municipis de Domeño i Gàtova

 Equipo Olocau

Caixa Popular ha obert avui al públic una nova oficina a Olocau, en la comarca del Camp de Túria, situada en el Carrer Major, 10 d'aquesta localitat. En la mateixa línia d'oferir cobertura financera, l'entitat ha posat a disposició dels veïns de Domeño i Gàtova dos caixers automàtics.

Davant tancament de les entitats financeres, la cooperativa de crèdit busca oferir servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars en la zona.

La nova oficina obrirà al públic tots els dilluns, dimecres i divendres en horari de matí i al capdavant de la mateixa estaran Agatha Criado i Alicia Alfaro, com a directora.

Caixa Popular segueix el pla d'expansió fixat per a 2016, i amb aquesta ja són tres les oficines obertes enguany, després de les obertures al gener de Xiva i a l'abril de Sagunt.

L'entitat segueix fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa basada en valors, més ètica i social, el capital de la qual és íntegrament valencià.

En l'actualitat, Caixa Popular compta amb una xarxa de quasi 70 oficines repartides per les principals poblacions valencianes. En els últims anys, s'ha consolidat com una entitat de referència en el sistema financer valencià, que creix dia a dia en equip humà, oficines i clients.
 

Caixa Popular - Maig 2016