Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular obri una nova oficina a Sagunt25/04/2016

L'entitat financera ja compta amb dos oficines en el Port de Sagunt

Apertura Oficina Sagunt

Caixa Popular ha obert hui al públic una nova oficina en l'avinguda Sants de la Pedra, 75 de Sagunt. L'entitat que s'ha consolidat en el Port de Sagunt amb dos oficines, manté el seu pla d'expansió i segueix fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa basada en valors, més ètica i social.

Com la resta d'oficines de Caixa Popular, presentarà l'horari més ampli del mercat, ja que obrirà al públic tots els matins i totes les vesprades, i oferirà als seus clients serveis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars.

La cooperativa de crèdit es presenta com a alternativa financera en la zona pel seu model de gestió i pel capital de l'entitat, íntegrament valencià. Al capdavant de la mateixa estaran José M. Díaz i Rosa Marín, com a Directora.

Caixa Popular que compta amb una xarxa de quasi 70 oficines repartides per les principals poblacions valencianes. En els últims anys, s'ha consolidat com una entitat de referència en el sistema financer valencià, que creix dia a dia en equip humà, oficines i clients.
 

Caixa Popular - Abril 2016