Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular col·labora amb el programa d'Estímul del Talent Matemàtic que acull la Universitat de València15/02/2016

 ASFAMES

Caixa Popular ha anunciat que és entitat patrocinadora del projecte d'Estímul del Talent Matemàtic (ESTALMAT) a la Comunitat Valenciana, que acull la Universitat de València i que impulsa l'Associació de famílies i amics de ESTALMAT CV (ASFAMES) de la mà de la Real Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals.

L'entitat financera col·laborarà amb el programa ESTALMAT per a impulsar el desenvolupament de les activitats del seu programa educatiu, entre les quals destaquen “Matemàtiques al Sprint”, una competició a nivell nacional, o en la “Olimpíada Matemàtica de la SEMCV, a nivell comarcal, provincial i autonòmic.

Javier Vaqué, president de l'Associació ASFAMES, i Jose Mª Company, Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular van formalitzar l'acord de col·laboració entre les dos entitats durant el curs lectiu 2015/2016 en presència del coordinador del programa Rafael Crespo.

ASFAMES és l'Associació dedicada a l'ajuda i promoció del projecte ESTALMAT CV destinat a desenvolupar un ampli programa d'activitats matemàtiques a la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, Caixa Popular, a través del patrocini d’este tipus d'iniciatives, cerca enfortir la Societat Civil Valenciana i recolzar el moviment associatiu.
 

Caixa Popular - Febrer 2016