Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grup Ugarte Automoció destinen 20.000 euros per a una nova edició del programa d'Ajudes a Projectes Interassociatius22/09/2016

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grup Ugarte Automoció han convocat un any més les Ajudes a Projectes Interassociatius per al qual destinen un total de 20.000 euros.

Aquest Programa de Cooperació amb Associacions de la Comarca de l'Horta, que arriba a la seua 22 edició, té com a finalitat contribuir a la realització de projectes de desenvolupament cultural o social que promoguen la col·laboració entre Associacions dins d'una mateixa localitat o comarca que es realitzen en el 2017.

El termini de presentació dels projectes és fins al 2 de novembre 2016 i han de lliurar-se en qualsevol oficina de Caixa Popular. El jurat estarà compost per sis membres en representació de les entitats convocants i la resolució es farà pública en el mes de desembre d'aquest mateix any.

Caixa Popular, la Fundació Horta Sud i el Grup Ugarte Automoció persegueixen un objectiu comú respecte a l'interès pel desenvolupament de la cooperació entre associacions que coincideix el seu àmbit d'actuació.

A través d'aquesta iniciativa d'Ajudes a Projectes Interassociatius el passat any es van beneficiar nou projectes dirigits a persones en risc d'exclusió social, dones víctimes de la violència de gènere, així com altres enfocats a la difusió de la cultura, l'educació i la sostenibilitat.

 

Caixa Popular - Setembre 2016