Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Amb la col•laboració de Caixa Popular, la IV Carrera Solidària Popular de Creu Roja se celebrarà el 5 de juny a València25/05/2016

Carrera Cruz Roja

Les inscripcions es poden realitzar en les oficines de Caixa Popular, així com en la web de la carrera  www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular .

Creu Roja Espanyola Espanyola ja ha presentat la IV Carrera Solidària Popular en el Complex Esportiu de la Petxina, que compta amb el suport de Caixa Popular. És la quarta edició d'un esdeveniment que en 2015 ja va aconseguir més de 2.300 inscripcions, i que enguany tindrà lloc el diumenge 5 de juny. La recaptació de la IV Carrera Solidària Popular de Creu Roja a València es destinarà íntegrament als projectes de Lluita contra la pobresa en la ciutat. Per açò i davant les necessitats socials actuals, Creu Roja aspira a millorar la participació.

La inscripció a la IV Carrera Solidària Popular ja es pot efectuar a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular i en les oficines de Caixa Popular. La quota és de 6 euros, encara que també es pot formalitzar una inscripció solidària que ascendeix a 8 euros.

El recorregut de la IV Carrera Solidària Popular de Creu Roja és el mateix que en edicions anteriors. La línia d'eixida està situada al costat del Col•legi de Paràlisi Cerebral de la Institució situat en el Carrer Alboraia 4. El traçat continua per la part superior de l'antic llit del riu Túria fins a creuar el Pont dels Arts. Després, la carrera aconsegueix el Pont dels Flors, torna en direcció al Passeig de l'Albereda i culmina en l'esplanada del Jardí de Vivers. En total, són cinc quilòmetres, assequibles i accessibles per a tots els públics.

Una carrera que "Marca la diferència"

Igual que en l'edició de 2015, el reglament de la IV Carrera Solidària Popular contempla la possibilitat d'inscripció a persones de totes les edats i condició. Creu Roja aspira a convertir aquesta carrera en un gran esdeveniment de solidaritat on tots tinguen oportunitat de participar: famílies, persones amb discapacitat, majors, menors, i per descomptat, corredors professionals i aficionats.

També és una carrera diferent per la destinació dels fons, ja que la recaptació es destina íntegrament al projecte de Lluita contra la pobresa de Creu Roja. Gràcies a la tercera edició de 2015 la Institució va poder afrontar pagaments de lloguers, subministraments de gas i electricitat, audiòfons, beques de menjador, així com lliuraments d'aliments i productes d'higiene, per a persones que travessen situacions de dificultat en la ciutat de València.

Per a afrontar les despeses que comporta un esdeveniment d'aquestes característiques, Creu Roja compta amb diferents entitats col•laboradores, entre les quals destaca Caixa Popular com a principal patrocinador, així com Levante-EMV i Superdeporte. En l'acte de presentació Cruz Roja ha subratllat la importància del voluntariat organitzador de la Carrera, així com d'empreses com a Indústries Alegre, Conalux, Florida Universitària, entre uns altres.

Creu Roja anima a tots els ciutadans a inscriure's en la cita del 5 de juny i recorda que també es disposa de Dorsal Zero per als qui desitgen col•laborar dipositant un donatiu, a través del compte de Caixa Popular 3159-0015-89-2052257926.
 

Caixa Popular - Maig 2016