Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Prop de 3.000 participants i més d'1.000 Quilos d'aliments en la IV Carrera Solidària Popular de Creu Roja, patrocinada per Caixa Popular07/06/2016

Carrera Solidarària Creu Roja

El diumenge passat 5 de juny Creu Roja, amb la col·laboració de Caixa Popular, va reunir a València a diversos milers de persones, aficionades al “running” i tot tipus de públics, entorn del projecte de Lluita contra la Pobresa. 

Durant la Fira del Corredor i en la línia d'eixida de la Carrera es van arreplegar aliments no peribles per al magatzem de Creu Roja en la ciutat, en aquesta edició es va duplicar la quantitat obtinguda respecte a l'any anterior, amb un total de més de 1.000 quilos.

Amb el suport de la cooperativa de crèdit Caixa Popular, Creu Roja Espanyola organitza aquest gran esdeveniment de solidaritat per a promoure la solidaritat i l'esport entre tots els participants. Per açò, el recorregut de la carrera, de tan sols cinc quilòmetres, es pot efectuar corrent o caminant, facilitant a tots l'oportunitat de participar tant a corredors professionals com a aficionats, així com a famílies, persones amb diversitat funcional, majors i menors d'edat.

La Carrera Solidària Popular destina íntegrament els fons recaptats a ajudes socials. Gràcies a aquest tipus d'esdeveniments, la Institució pot afrontar pagaments de lloguers, subministraments de gas i electricitat, audiòfons, beques de menjador, així com lliuraments d'aliments i productes d'higiene, per a persones que travessen situacions de dificultat en la ciutat de València.
 

Caixa Popular - Juny 2016