Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Comunicat Caixa Popular - #AfectadasVsCaixaPopular15/12/2016

Mantenint la nostra política de transparència i en relació a les informacions publicades en xarxes socials sobre diversos casos que ha fet públics la PAH València que afecten a la nostra entitat, Caixa Popular vol donar les explicacions pertinents:

Caixa Popular sempre busca solucionar cada cas plantejat amb voluntat negociadora en benefici dels interessos de les dos parts. De fet, dels cinc casos plantejats per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, amb dos d'ells ja s'ha arribat a un acord.

En els altres tres casos, a totes les persones que se citen en les informacions se'ls han plantejat solucions i alternatives, fins i tot, quan alguna d'aquestes decisions perjudicaven els interessos de la nostra cooperativa, havent sigut rebutjades totes elles.

Certament Caixa Popular ha subscrit un acord amb la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a no instar als llançaments d'habitatges habituals de les persones que es troben en situació d'especial vulnerabilitat.

En cap dels casos plantejats per PAH València a Caixa Popular, s'ha instat el llançament, encara incomplint les condicions citades anteriorment. En aquest sentit, la Llei de Protecció de Dades ens impedeix fer pública més informació per a esclarir el tema.

La voluntat de Caixa Popular és en tot moment cercar el consens amb els nostres clients. En aquests casos concrets, la intenció de l'entitat és trobar una solució factible i coherent per a ambdues parts.

Caixa Popular - Decembre 2016