Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació de Comerciants de Quart de Poblet i Caixa Popular s'unixen per a reforçar el comerç local15/10/2015

La Asociación de Comerciantes de Quart de Poblet y Caixa Popular se unen para reforzar el comercio local

 Firma conveni Associació Comerciants Quart

L'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) i Caixa Popular han establit un acord de col·laboració per a impulsar el desenvolupament del comerç local. Les dos entitats participen de les mateixes inquietuds per millorar l'actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a Quart de Poblet.

Amb la signatura d’este conveni, Caixa Popular posa a la disposició dels comerços associats a ACQ un préstec amb condicions especials per a aquells comerciant o autònoms que tinguen previst reformar o modificar el negoci.

La cooperativa de crèdit també impulsarà la Targeta de Compra Local, un instrument de pagament propi que millorarà la competitivitat dels comerciants de la població enfront de les grans superfícies, alhora que fomentarà les compres. Atès que li permet al titular pagar les seues compres en sis mesos sense interessos o la possibilitat de finançar-les a més temps.

Esta Targeta, que pot sol·licitar-se de forma gratuïta en les oficines de l'entitat, ja està implantada en moltes de les localitats en què s’ubica Caixa Popular.

El president de l'associació, Juan Antonio Borrego, i els directors de les oficines de Caixa Popular a Quart de Poblet, Juan Gallur i Francisca Navarro, van formalitzar la signatura de l'acord.
 

Caixa Popular - Octubre 2015