Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L’Associació de Comerciants i Empresaris d'Almussafes i Caixa Popular reforcen el comerç local13/11/2015

Convenio AECAL

Millorar l'actuació comercial d'Almussafes, generar riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball, són els principals objectius pels quals l’Associació de Comerciants i Empresaris d'Almussafes (AECAL) i Caixa Popular han establit un acord de col·laboració.

Les dos entitats són conscients de la necessitat que tenen els comerços i professionals d'Almussafes de millorar el desenvolupament tecnològic, la formació, les aliances empresarials o els sistemes de gestió.

La cooperativa de crèdit recolza el teixit comercial valencià, per això Caixa Popular oferirà finançament en condicions especials als associats a AECAL que tinguen previst reformar o modificar els seus negocis.

En la mateixa línia, l'entitat financera impulsarà la Targeta de Compra Local. Un instrument de pagament exclusiu i gratuït que millorarà la competitivitat dels comerços d'Almussafes enfront de les grans superfícies, ja que els permetrà als clients finançar les seues compres sense interessos.

La presidenta d’AECAL, Mª Dolores Duart, i el director de l'oficina de Caixa Popular a Almussafes, Jose Matias Díez, van formalitzar la signatura de l'acord i tots dos van manifestar el seu desig de col·laborar en el desenvolupament del comerç local.

 


*Peu de foto: Jose Matias Díez, director de l’oficina de Caixa Popular en Almussafes, y Adela Girona, Secretaria de AECAL.
 

Caixa Popular - Novembre 2015