Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Associació de Futbolistes del València C.F., amb suport de Caixa Popular, realitzarà Campus de futbol dirigit a joves en risc d'exclusió social10/11/2015

 Asociación futbolistas Valencia FC

Després de la bona acollida que va tenir el passat any, l'Associació de Futbolistes del València Club de Futbol, en col•laboració amb Caixa Popular, ha tornat a possar en marxa un Campus de futbol dirigit a joves en risc d'exclusió social.

El projecte consisteix a utilitzar el futbol com a eina per a millorar la motivació i l'interès per l'educació dels joves. Però, per a participar en este campus els joves han de comprometre's a millorar els seus resultats escolars tals com les notes, l'assistència, l'actitud, etc.

En este curs escolar 2015/2016 s'han ampliat els campus de dos a cinc i els centres. Els albergaran el CEIP Lluís Vives de Silla, el CEIP Vicente Nicolau de Manises, el CEIP Blasco Ibáñez del Barri Crist (Aldaia), la Secció IES Federica de Burjassot, el CEIP Blasco Ibáñez de Mislata, així com el Col•legi Santa Creu, el CEIP La Coma i el CEIP Antonio Ferrandis tots ells Paterna.

En cada centre es realitzaran xarrades i entrenaments esportius en horari escolar. Se seleccionaran diversos grups entre 4º i 6º de Primària amb l'adreça del centre i es treballarà amb els alumnes i alumnes d'una forma pràctica els valors del futbol i es transmetrà la importància de l'educació en les seues vides.
 

Caixa Popular - Novembre 2015