Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular posa a disposició dels socis d'AJEV 2 milions d'euros per a finançar els seus projectes20/07/2015

AJEV i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració per a establir línies de finançament preferents per als empresaris joves i emprenedors associats a l'entitat.

Convenio AJEV

L'Associació de Joves Empresaris de València i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració a través del qual l'entitat bancària posa a la disposició de les empreses associades a l’AJEV una línia de finançament per un import global de 2 milions d'euros.

Aquesta línia de finançament es podrà materialitzar en funció de les necessitats de cada empresa, amb accés a diferents productes i serveis com pot ser una pòlissa de crèdit, préstecs per a la compra d'equipament, préstecs hipotecaris per a la compra o reforma de locals, entre uns altres. A més, Caixa Popular aplicarà les millors condicions en línies especials subvencionades com són les línies ICO, foment de l'ocupació, economia social, etc.

L'entitat bancària posa a la disposició de les empreses associades a l’AJEV préstecs especials per a ajudar-los en la seua consolidació i creixement, per un import màxim de 50.000€ a retornar en un termini màxim de fins a 8 anys. “La finalitat principal d’AJEV és ajudar en el creixement i consolidació empresarial, i l'accés a finançament és primordial per a açò”, declara Jose Vicente Villaverde, president de AJEV.

Accés a finançament per a la creació d'empresa

A través d'aquest conveni, aquells socis AJEV que necessiten accés a finançament per a l'engegada de nous negocis empresarials, disposaran de microcrèdits d'un màxim de 30.000 € a retornar en un termini màxim de 5 anys. L'Associació de Joves Empresaris de València actuarà com a intermediària, s'encarregarà de la revisió i anàlisi dels projectes per a emetre un certificat de viabilitat amb el qual l'emprenedor podrà presentar-se en l'entitat bancària.
 

Caixa Popular - Juliol 2015