Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular signa un acord amb l'Ajuntament d'Alfafar en suport als emprenedors19/10/2015

 Convenio Ayto. Alfafar

Caixa Popular i l’Ajuntament d’Alfafar participen de les mateixes inquietuds pel desenvolupament d'iniciatives emprenedores de creació d'autoocupació. Per açò, han decidit signar un acord de col·laboració amb alternatives de finançament mitjançant microcrèdits per als emprenedors.

Per a optar a estes ajudes és necessari que la proposta de negoci passe per l'Agència de Desenvolupament Local, de l’Ajuntament d’Alfafar, una vegada s'ha fet l'estudi de viabilitat, Caixa Popular es compromet a revisar i estudiar totes les operacions que arriben revisades per l'ADL, acolliments a esta línia de finançament, informant del resultat de l'estudi. Si la resolució és negativa es treballarà la cerca de possibles alternatives, sempre cercant la millor opció per a l'emprenedor o emprenedora.

A més, el consistori i l’entitat financera valenciana reconeixen la importància d'oferir a les persones que comencen a desenvolupar el seu projecte empresarial la necessitat d'una formació adequada. Per açò, Caixa Popular manté el compromís de col·laborar amb l'Ajuntament en la realització d'accions formatives dirigides als emprenedors, be siga de forma directa o posant en contacte a entitats col·laboradores.
 

Caixa Popular - Octubre 2015