Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València renova el seu conveni de col·laboració amb Caixa Popular30/11/2015

 conveni caixa popular 365

El president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, Francesc de Borja Espinosa i el Director del Departament de Negoci- Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company han signat la renovació del conveni i la col·laboració que estes dos entitats mantenen des de 2013.

L'objectiu és fomentar les línies de crèdit per a finançar l'establiment, consolidació o ampliació de les Pimes i dels xicotets productors de xufa de València, facilitant el desenvolupament de tots aquells projectes amb viabilitat mitjançant una línia de finançament en condicions avantatjoses.

L'acord tindrà una vigència inicial d'un any, quedant oberta la possibilitat de la seua renovació en funció dels resultats.

A la signatura de la renovació de l'acord van estar presents l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria, la Regidor de Defensa de l'horta i foment de l'Agricultura, Turisme i Platges. Salut i Medi ambient, Raquel Casessis, així com del director de l'oficina de Caixa Popular a Alboraia, Jose Carbó i de la responsable del Consell Agrari d'esta localitat.
 

Caixa Popular - Novembre 2015