Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'Agrupació de Comerciants de Sagunt i Caixa Popular uneixen esforços per a millorar el desenvolupament del comerç local15/09/2016

Els comerciants de Sagunt disposaran de la Targeta de Compra Local de Caixa Popular

Firma conveni Associació Comerciants Ciutat de Sagunt

L'Agrupació de Comerciants de Sagunt i Caixa Popular han establit un conveni de col·laboració per a impulsar el comerç de la localitat. Les dos entitats busquen amb aquest acord generar riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a Sagunt.

L'entitat financera valenciana recolzarà i participarà en les activitats organitzades per l'associació. A més, com ja s'ha realitzat en molts municipis valencians, Caixa Popular posarà en marxa una sèrie de serveis i avantatges que beneficien el desenvolupament del comerç local, entre les quals destaca la Targeta de Compra Local de Caixa Popular, que pot sol·licitar-se de forma gratuïta en les oficines de l'entitat.

Un instrument de pagament propi que millorarà la competitivitat dels comerciants de la població enfront de les grans superfícies, alhora que fomentarà les compres. Atès que li permet al titular pagar les seues compres en sis mesos sense interessos o la possibilitat de finançar-les a més temps.

La presidenta de l'Agrupació de Comerciants de Sagunt, Dolores Torrent, i el coordinador de zona de Caixa Popular, Miguel Montagut, van ser els encarregats de formalitzar aquest acord en presència de representants de l'associació i de la directora de l'oficina de Sagunt, Rosa Marín.

Caixa Popular - Setembre 2016