Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

ÉTNOR i Caixa Popular unides per a promoure els valors de l'ètica en l'economia10/12/2015

 Etnor-Caixa Popular II

El President de la Fundació ÉTNOR, Ètica dels Negocis i de les Organitzacions, Enrique Belenguer, i el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han signat un acord de col·laboració entre les dos entitats en el qual s'han compromès a col·laborar en la promoció dels valors ètics en l'economia. 

L’entitat financera valenciana és referent en la gestió de banca cooperativa, social i solidària per açò les seues activitats busquen promoure els valors de l'ètica i la responsabilitat per a enfortir al conjunt de la societat civil valenciana.

Per la seua banda, ÉTNOR és una fundació sense ànim de lucre que naix amb la idea d'incentivar, difondre i respectar els valors ètics implícits en l'activitat econòmica i la qualitat de les organitzacions i institucions públiques i privades.

En coincidir en els objectius, les dos entitats tenen especial interès en coordinar esforços i implicar als seus col·lectius. A la vegada, la signatura d’este conveni enfortix les relacions entre ÉTNOR i Caixa Popular.
 

Caixa Popular - Desembre 2015