Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i Florida Universitària col·laboren per a impulsar activitats que fomenten la cultura i el cooperativisme25/11/2015

 NP- Caixa Popular-Florida

Les entitats cooperatives valencianes Caixa Popular i Florida Universitària han signat un conveni de col·laboració per a impulsar activitats culturals, que fomente el cooperativisme, amb especial vinculació al territori i d'impacte per a tota la ciutadania.

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i la Directora General de Florida Grup Educatiu Cooperatiu, Empar Martínez, han formalitzat un acord mitjançant el qual l'entitat financera es compromet a col·laborar econòmicament en la promoció d’estes activitats impulsades per Florida Universitària.

Caixa Popular té un compromís ferm amb el desenvolupament empresarial i la promoció de l'esperit cooperatiu i emprenedor. Per la seua banda, Florida Universitària implanta un model d'educació emprenedora en tota la seua oferta formativa, la qual cosa implica el desenvolupament de competències emprenedores, una vinculació permanent amb l'empresa i el territori, i la realització d'activitats curriculars basades en necessitats reals i en cooperació amb els agents externs.

Ambdues entitats destinen recursos i esforços per a desenvolupar activitats que revertisquen en benefici de tot el sector cooperatiu i de la societat en general.
 

Caixa Popular - Novembre 2015