Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i Florida Universitària impulsen la cultura i el cooperativisme20/07/2016

Florida

Les entitats cooperatives valencianes Caixa Popular i Florida Universitària han signat un conveni de col·laboració per a impulsar activitats culturals, que fomenten el cooperativisme, amb especial vinculació al territori i d'impacte per a tota la ciutadania. 

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el de Florida Grup Educatiu Cooperatiu, Enric Luján, han formalitzat aquest acord mitjançant el qual l'entitat financera es compromet a col·laborar econòmicament en la promoció d'activitats impulsades per Florida Universitària, tals com la Universitat dels majors els premis Rosa de Paper, el Club Handbol Florida i les beques a l'alumnat del Grau Leinn (Lideratge emprenedor i innovació).

Caixa Popular té un compromís ferm amb el desenvolupament empresarial i la promoció de l'esperit cooperatiu i emprenedor. Per la seua banda, Florida Universitària implanta un model d'educació emprenedora en tota la seua oferta formativa, la qual cosa implica el desenvolupament de competències emprenedores, una vinculació permanent amb l'empresa i el territori, i la realització d'activitats curriculars basades en necessitats reals i en cooperació amb els agents externs. 

Les dos entitats destinen recursos i esforços per a desenvolupar activitats que revertisquen en benefici de tot el sector cooperatiu i de la societat en general.

Caixa Popular - Juliol 2016