Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i Associació Ámbit a través del conveni “Conviure” rehabilitaren habitatges socials a València21/11/2016

Conviure


Caixa Popular, col·laborarà en la rehabilitació de cinc habitatges per a persones amb el risc d'exclusió social. Una iniciativa fruit del conveni “Conviure”, un projecte de convivència ciutadana en la ciutat de València.

Aquest acord el van signar Caixa Popular i l'Associació Ámbit la passada setmana. En representació d'aquestes entitats van formalitzar l'acord José Mª Company, Director del Departament de Negoci Màrqueting de l'entitat financera i Enrique Alcanyís, president de Ámbit.

Caixa Popular i Ámbit col·laboren estretament i coordinen els seus esforços per a facilitar la convivència i la inserció de les persones o col·lectius més vulnerables.

Ambit és una associació la missió de la qual cerca facilitar l'accés progressiu a la llibertat a col·lectius doblement desprotegits per la seua condició de persona preses i la seua condició de persones malaltes amb patiments incurables o diagnosticades com a malaltes mentals.

Per la seua banda, Caixa Popular s'implica en tots aquells aspectes socials que ajuden a la societat valenciana a millorar la seua situació i cerca generar sinergies que contribueixen a la millora econòmica i social, i que té entre els seus valors la defensa de la igualtat i la solidaritat entre les persones.

Caixa Popular - Novembre 2016