Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'equip Caixa Rural-Seguros RGA presenta el seu projecte per a la temporada 201615/02/2016

El club aposta per fusionar joventut i experiència en un equip que aspira a superar les 17 victòries aconseguides la passada temporada

L'equip Caixa Rural-Segurs RGA, grup al que pertany Caixa Popular, comença la seua setena temporada en l'escamot professional amb les energies renovades. Enguany tindran una nova oportunitat per a demostrar el potencial d'aquest conjunt, que una vegada més aposta per l’experiència i joventut, fidel a la seua filosofia de creure sempre en la base i la formació de joves valors.

Amb açò, l'equip Caixa Rural, que s'ha presentat avui, explicarà en 2016 amb una plantilla molt compensada, formada per ciclistes joves com Héctor Sáez i Jonathan Llastra i corredors experimentats com David Rierol i Sergio Pardilla.

A més, la presentació va comptar amb dos convidats d'excepció: Miguel Induráin, millor ciclista espanyol de tots els temps; i TxominPerurena, un històric de l'equip. Tots dos van coincidir a destacar l'extraordinària labor que realitza el club amb la formació dels joves ciclistes, al mateix temps que es van mostrar il·lusionats per compartir aquest gran moment amb l'equip.
 

Caixa Popular - Febrer 2016