Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

ESIC València i Caixa Popular impulsen la iniciativa emprenedora a través d'un conveni de col·laboració16/11/2016

El conveni que va ser subscrit el 3 de novembre contempla diverses accions orientades a estimular la iniciativa emprenedora i afavorir la formació.

ESIC

El campus de València de ESIC Business&Màrqueting School i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu impulsar el teixit empresarial valencià i recolzar la gestió de les seues activitats formatives i emprenedores.

L'interès comú de les dos institucions per col·laborar i coordinar esforços els ha portat a establir aquest vincle subscrit per Agustín Carrilero, Director de ESIC València i Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular.

L'acord es materialitzarà en la realització de diverses actuacions orientades a fomentar la iniciativa emprenedora dels alumnes d’ESIC i promoure la formació en el context empresarial. També, està previst celebrar trobades de professionals procedents d'empreses valencianes que comptaran amb la presència d'un professor expert d’ESIC en el tema a tractar. L'acord també contempla l'organització de conferències i xarrades dutes a terme per experts financers de Caixa Popular. De la mateixa manera, el conveni aborda el desenvolupament del Cas d'empresa “Caixa Popular” com a model d'èxit empresarial entre l'alumnat d’ESIC. Així mateix, s'ha acordat que Caixa Popular patrocine els Premis Emprenedors d’ESIC. Aquests guardons naixen amb l'objectiu d'incentivar l'emprenedoria entre els estudiants de les àrees de Grau i Postgrau d’ESIC, amb especial interès en el emprendimiento de caràcter social. Per açò, els Premis Emprenedors d’ESIC abarca les següents categories: Millor Iniciativa Emprenedora de Grau, Millor Iniciativa Emprenedora de Postgrau i Millor Iniciativa d’Empreniment Social.

Amb aquest conveni, tant ESIC Business&Màrqueting School com Caixa Popular es converteixen en protagonistes per a promoure la iniciativa emprenedora, el networking i la formació.