Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i l´Ajuntament de La Pobla de Vallbona posen en marxa el Programa de Beques d´Esport Solidari18/11/2015

 Esport Solidari

Caixa Popular i l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa Esport Solidari, un programa de beques per facilitar a les famílies amb més necessitats econòmiques que els seus fills participen en les activitats esportives de les escoles municipals.
Caixa Popular ha volgut contribuir econòmicament per a finançar este programa i per això l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i el responsable de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José M. Company, han signat un conveni de col•laboració. L’entitat financera farà una aportació econòmica a estes beques durant els pròxims tres anys.
El programa Esport Solidari ha arrancat enguany per primera volta i per al curs 2015-2016 s’han concedit 83 beques esportives amb un cost total de 10.500 euros. 34 dels beneficiaris rebran una beca del 100%, és a dir, per a cobrir tant la matrícula com les quotes; i 49 d’ells rebran una beca parcial del 50% per cobrir la meitat del cost de l’activitat.

La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat que “el programa establix un control en l’aprofitament de les beques. Les escoles esportives són les que rebran l’import de les ajudes trimestralment i controlaran l’assistència dels esportistes. Si es produixen baixes en alguna activitat, immediatament s’incorporarà un nou alumne que estiga en llista d’espera”.

Jose Mª Company, responsable de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular ha assegurat que "impulsem esta línia de beques pel seu component solidari i perquè som conscients de què la formació i educació en la pràctica esportiva porta intrínsecs molts valors positius en el desenvolupament de les persones. A més, com a entitat valenciana compromesa amb la societat, no volem que les dificultades econòmiques impedisquen l'accés dels joves amb menys recursos".

Estes beques s’han destinat enguany per a 12 activitats esportives diferents. La més nombrosa ha sigut futbol, amb 23 beneficiaris, seguit de bàsquet (12), hip hop (12), tenis (11), gimnàstica rítmica (6), patinatge artístic (4), atletisme (5), karate (4), triatló (2), natació (2), tenis de taula (1) i capoeira (1).

L’oferta de les Escoles Esportives de la Pobla de Vallbona comprén la franja d’edat des dels 3 fins als 18 anys. Hi ha tot un ventall de possibilitats que es concreta en 1300 places repartides en 24 disciplines esportives. La pràctica de l’esport està molt arrelada en la Pobla de Vallbona i per a este curs hi ha 1.100 persones inscrites en alguna d’estes activitats.
 

Caixa Popular - Novembre 2015