Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i Seguros RGA organitzen a Gandia una fan zone solidària amb motiu de la Volta Ciclista a Espanya08/09/2016

De la mà de Caixa Popular i Seguros RGA, la Bicicleta Solidària farà una parada hui a Gandia. Es regalaran samarretes i els més xicotets tindran l'oportunitat de gaudir d'un gran castell inflable o jugar a un videojoc ciclista.

Equipo RGA

Amb motiu de la Volta Ciclista a Espanya en la qual participa l'equip Caja Rural-Seguros RGA, Caixa Popular juntament amb l'entitat asseguradora, han organitzat una nova edició de la Bicicleta Solidària, que tindrà lloc hui a partir de les 16:30 hores a Gandia, en el Pàrquing de l'Esplanada del Port Marítim en l'avinguda de la Pau.

D'aquesta forma, les persones que acudisquen a la fan zone, a més de divertir-se, podran aportar el seu granet d'arena pels més necessitats, pedalejant per a aconseguir quilos de menjar per al Banc d'Aliments.

Este és el quart any que es desenvolupa la iniciativa Bicicleta Solidària, un projecte desenvolupat conjuntament entre Seguros RGA, el Grup Caixa Rural, al qual pertany Caixa Popular, i el Banc d'Aliments, en el qual el públic assistent té a la seua disposició 3 bicicletes Fuji Transonic de l'equip ciclista Caja Rural-Segurs RGA per a pedalejar solidàriament i aconseguir així aliments que es donen al Banc d'Aliments a raó d’1 quilo de menjar per cada quilòmetre pedalejat.

A més de les 3 bicicletes professionals, els més xicotets també tenen la possibilitat de pedalejar solidàriament en 2 bicicletes connectades a un videojoc, aportant així els seus quilòmetres solidaris.

Caixa Popular - Setembre 2016