Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i la Federació de Pilota Valenciana subscriuen un conveni col·laboració per a 201619/02/2016

L'entitat financera col·labora amb la Federació des de fa més d'una dècada

 Pilota

La Federació de Pilota Valenciana i l'entitat financera valenciana Caixa Popular acaben de subscriure un conveni per a l'any 2016 amb el qual van a poder treballar conjuntament en la promoció de l'esport autòcton. Caixa Popular, en la seua línia de suport a les tradicions valencianes, arrelades en el territori de la Comunitat Valenciana, porta col·laborant amb la federació des de principis de l'any 2000.
Amb este acord, Caixa Popular recolzarà les activitats de promoció de la Pilota Valenciana entre els més joves com són les trobades de prebenjamins, les finals dels Jocs Escolars, les activitats de promoció de les escoles municipals de València, així com les competicions de tecnificació d'escala i corda.
“Es tracta d'un gran esforç per a la nostra entitat, que malgrat els temps de crisis que hem patit no hem deixat de recolzar la Pilota Valenciana des que iniciem la nostra col·laboració. Per a nosaltres és tota una satisfacció poder estar al costat de la Federació treballant, colze a colze, per a promoure la pilota valenciana, i així anem a continuar en el futur”, ha assegurat el Director del Departament de Negoci-Màrqueting, José Mª Company.
Per la seua banda, el president de la Federació, José Daniel Sanjuán, també s'ha felicitat per l'estreta col·laboració entre Caixa Popular i la Federació. “Gràcies a entitats valencianes com Caixa Popular podem seguir sumant en la nostra finalitat de promocionar i donar a conèixer la Pilota Valenciana entre els més xicotets i els joves”.
 

Caixa Popular - Febrer 2016