Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular, patrocinador principal del Festival 10 sentidos25/04/2016

Caixa Popular es converteix en patrocinador principal del Festival 10 sentidos, la cinquena edició dels quals tindrà lloc del 17 de maig al 19 de juny a València, a través de la signatura d'un acord de col•laboració que es perllongarà durant els pròxims tres anys.

La solidaritat i la cultura són pilars fonamentals de la filosofia de l'entitat valenciana, que serveix de suport a un ampli ventall d'iniciatives solidàries i que, en aquesta ocasió, ha decidit que el Festival 10 sentidos siga la seua aposta més forta.

D'acord amb el conveni de col•laboració, la presència de Caixa Popular en la nova edició del Festival 10 sentidos, es veurà traduïda en diferents propostes de la seua programació, que enguany canvia la seua seu i pansa a ocupar fins a deu espais diferents de la ciutat, en els quals podrem gaudir de l'art, el teatre, la dansa, el cinema, la música…

En aquest sentit, la V edició del Festival, organitzat per l'empresa de gestió cultural GM Expressa, manté la seua intenció de créixer i aconseguir noves metes sent aquesta la seua edició més ambiciosa. Gràcies al suport de Caixa Popular, principal patrocinador, el Festival 10 sentidos comptarà amb la presència d'artistes nacionals i internacionals que abordaran, sota el lema “Al caos”, els trastorns mentals des de punts de vista molt diversos. Tallers, masterclass i conferències completen la programació d'aquesta V edició sempre amb l'ànim de conscienciar i informar sobre diferents causes i de promoure la inclusió social, objectius permanents del festival.
 

Caixa Popular - Abril 2016