Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El Festival 10 Sentidos omple de caos la plaça de l'Ajuntament30/05/2016

festival 10 sentidos

El Festival 10 Sentits, que compta amb el patrocini principal de Caixa Popular, va transformar ahir la plaça de l'Ajuntament en un gran escenari en el qual durant tot el dia es van succeir activitats de la programació del certamen. Per primera vegada aquest enclavament va ser una de les seus del Festival.

Una jornada repleta d'activitats de dansa, teatre, música i art. En la qual va destacar l'acció ‘Public, present 24h de Ada Vilaró, instal•lada des del dissabte a les 18.30 hores, l'artista d'acció multidisciplinària va passar 24 hores sense diners, sense menjar, sense mòbil, depenent de l'amabilitat i interès del públic. En el seu performance va donar veu a més a diverses associacions valencianes, que van utilitzar l'acte per a realitzar les seues reivindicacions.

La V edició del festival, que se celebra des del passat 17 de maig fins al 19 de juny, té com a teló de fons el tema de la malaltia mental. La programació s'ha dissenyat amb la idea de visibilizar els problemes, les llums i les ombres de la ment humana. Lluitar contra l'estigma dels qui pateixen diferents bogeries és el propòsit en aquesta ocasió.

 

Caixa Popular - Maig 2016