Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Els campions de la Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular es decideixen al trinquet de Sueca20/05/2016

 presentació pilota

Les grans finals de la II Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda i de la II Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda es disputen aquesta vesprada al trinquet de Sueca que es convertirà en l’epicentre del joc de pilota valenciana en una gran jornada per als jugadors que tenen de ser el futur de l’Escala i Corda.

La jornada s’iniciarà a partir de les 17h amb la disputa de la Final de la Lliga Promeses que enfrontarà al trio de Martí II de Moncada, Julián de Beniparrell i Manel de Murla contra la formació de Kevin de Borriol, Sergi d’Agost que substituirà al lesionat Pablo de Segorbe i Pablo de Borbotó. La partida enfrontarà al líder de la fase regular, el trio de Martí que ha accedit a aquesta final desprès de superar en semifinals per la mínima al trio de Salva, Álvaro i Saez, mentre que el trio comandat per Kevin de Borriol va superar per 60-45 a l’equip de José Salvador, Javi i Sergio en la primera semifinal.

A continuació, i abans de la disputa de la segona final del dia es presentaran els xiquets de les escoles de Pilota de Sueca. En la final de la Lliga 2, la parella de Pablo de Borriol i Bueno de Meliana lluitaran pel títol de campions front al trio de Lluis de la Vega d’Almussafes, Herrera de Beniparrell i Néstor d’Algimia d’Alfara. El trio liderat pel rest d’Almussafes s’ha mostrat intractable durant tot el campionat i van superar amb contundència per 60 a 25 al trio de Ferrer, Jordi i Martí en la ronda de semifinals, mentre que Pablo i Bueno es van desfer del trio de Giner, Saxa i Manel en la primera semifinal per 60-45 confirmant el gran final de campionat que han realitzat els dos membres de la parella. Per tant, i a pesar de que en l’enfrontament de la fase regular el trio va superar amb contundència a la parella per 60-20, tot indica que el desenvolupament de la final serà oposat, sent una partida emocionat i disputada. L’activitat a Sueca finalitzarà amb la disputa de les finals de raspall de les EEMM de València amb la participació del IES Font de Sant Lluis, Marítim, Rascanya, Patraix i Borbotó.

Les dos finals van ser presentades el passat dimecres en la seu de la Federació de Pilota Valenciana amb la presència de José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, Francesc Alós, responsable de de Relacions Institucionals de Caixa Popular, dels tècnics del CESPIVA i dels jugadors finalistes.

Caixa Popular - Maig 2016