Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Una vintena de cooperatives valencianes, entre elles Caixa Popular, signen un acord de col·laboracióamb la Fundació Vicente Ferrer08/11/2016

Més d'una vintena de cooperatives valencianes, entre elles Caixa Popular, han signat en la seu de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana un conveni de col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer (FVF) per a dur a terme un projecte de desenvolupament en l’aldea Mydugolam Village en Anantapur (Índia).

El projecte, per al qual les cooperatives han recaptat 50.000 euros, s'iniciarà amb la construcció de 19 habitatges per a les famílies més desfavorides del llogaret. També s'ha creat un fons de solidaritat per al desenvolupament d'inversions futures en el mateix llogaret, amb la qual el cooperativisme valencià pretén establir un vincle permanent.

L'acte ha comptat amb la presència d'Anna Ferrer, presidenta de la FVF; Jordi Folgado, director general de la FVF; i els representants de les cooperatives que participen en aquest projecte, entre ells el President de Caixa Popular, Benet Delcán, i els membres del consell rector de la Confederació de Cooperatives.

Anna Ferrer és la vídua de Vicente (mort en 2009) i junts des del primer dia, fa ja 48 anys, van desenvolupar l'extraordinari projecte que ha canviat la vida de més de tres milions de persones en Anantapur.

Caixa Popular - Novembre 2016