Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

El cicle de debats Futur Obert: Conferències de Caixa Popular acull al professor Francisco José Goerlich24/02/2016

L’expert va analitzar l’evolució recent de la distribució de la renda a Espanya

El professor d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València i investigador de l’Ivie Francisco José Goerlich Gisbert va impartir ahir, al Centre Cultural La Nau, la conferència ‘Evolució recent de la distribució de la renda a Espanya: ruptura o continuïtat?’. 

Una jornada que s’emmarca en el cicle de debats ‘Futur Obert: Conferències de Caixa Popular’. En la que l’expert va examinar el paper que ha jugat el mercat laboral en l’increment recent de les desigualtats, així com l’efecte que han provocat certes actuacions públiques a través de transferències monetàries, impostos directes i provisió de serveis públics en espècie.

Goerlich va estar acompanyat pel director de Recerca de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie), Francisco Pérez García, pel vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, i per el Coordinador de Zona de Caixa Popular, Miguel Montagut.

Aquesta taula, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, compta amb la col•laboració de Caixa Popular i la Fundació General de la Universitat de València.
 

Caixa Popular - Febrer 2016