Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular i Golsmedia transformen gols en quilos d’aliments a tavés del #GOLSOLIDARIO07/11/2016

Les dos entitats han començat una campanya solidària al costat del Banc d'Aliments de València. Gràcies a la participació dels afeccionats en les xarxes socials, per cada gol que es marque en el futbol regional es donarà un quilo d'aliments

Golsolidario

Caixa Popular i Golsmedia, plataforma informativa especialitzada en el futbol regional valencià, han unit les seues forces per a posar en marxa la campanya “#Golsolidario”, que començarà el dissabte 12 de novembre i que estarà vigent fins al pròxim mes de març.

Es tracta d'una iniciativa solidària en la qual els afeccionats dels equips de València, Alacant i Castelló podran contribuir al fet que cada gol que es marque en els camps de futbol regional de la Comunitat Valenciana es transforme en un quilo de menjar que serà donat al Banc d'Aliments de València.

Per a açò, els afeccionats hauran d'usar el hashtag #Golsolidario en Twitter per a informar dels punts que es vagen produint durant el cap de setmana en les trobades amb representació d'equips de la Comunitat Valenciana en categoria regional i etiquetar a @golsmedia i @caixapopular.

Complint aquestes simples premisses, cada gol es transformarà automàticament en un quilo d'aliments destinat a entitats solidàries o famílies desfavorides. A més, entre els usuaris que participen activament en la campanya del #Golsolidario se sortejaran mensualment diferents premis.

Paco Alós, responsable de Relacions Institucionals de Caixa Popular, considera que “amb un gest tan senzill com escriure un tuit s'ajudarà a gent que ho està passant malament. Volem que la societat s'implique i contribuïsca a col·laborar amb aquells que més ho necessiten i la campanya del #Golsolidario amb Golsmedia ens sembla una gran oportunitat”.

Per a Alberto Aparicio, director de Golsmedia, “l'èxit de la iniciativa depèn dels propis afeccionats. Com més participen, més quilos d'aliments es donaran a famílies necessitades. Gràcies a la col·laboració amb Caixa Popular i a l'altaveu que li donem al futbol regional de la Comunitat Valenciana anem a contribuir a millorar la nostra societat”.

Finalment, Jaume Serra, president del Banc d'Aliments de València, opina que gràcies a la campanya del #Golsolidario, “cada gol suposarà un raig d'esperança per a les 40.000 famílies que es veuen obligades a recórrer a nosaltres per a alimentar-se. Anime als afeccionats al fet que participen perquè un missatge no suposa cap esforç i amb ell poden contribuir a alguna cosa molt important”.

Novembre 2016