Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular sorprén els seus clients amb la iniciativa 'Gràcies per somriure'27/06/2016

Gràcies

Amb el lema "gràcies per somriure", Caixa Popular ha realitzat en tota la seua xarxa d'oficines una iniciativa per agrair els seus clients la vinculació i compromís amb l'entitat.

De nou, l'entitat financera ha fet valdre el tracte humà i la diferenciació que la caracteritza, i tot l'equip humà de la cooperativa va vestir una samarreta commemorativa dissenyada per a l'ocasió.

També s'han elaborat peces audiovisuals amb molta repercussió entre els usuaris de les xarxes socials. Una peculiar forma d'agrair la fidelitat amb Caixa Popular que ha tingut molt bona acollida per part dels clients.

En la mateixa línia, d'agrair el compromís dels clients, Caixa Popular ha realitzat un sorteig de més de 50 viatges per a dos persones, dirigit a aquelles persones que són clients de l'entitat des de fa 10 o 25 anys.

Caixa Popular destaca per la vocació de servici al client, l'entitat financera compta amb més de 170.000 clients que busquen en Caixa Popular un model de gestió per valors i una forma de banca cooperativa, diferent i més social, el capital de la qual és íntegrament valencià.
 

Caixa Popular - Juny 2016