Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Tenda de Tot el Món i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració per a impulsar el Comerç Just10/02/2015

Caixa Popular i la ONGD La Tenda de Tot el Món han signat un acord de col•laboració per a promocionar el Comerç Just com a eina de cooperació des del Consum Responsable.

Conveni Caixa Popular La tenda de tot el món

El conveni signat s'emmarca en les relacions de col•laboració que La Tenda de Tot el Món i Caixa Popular mantenen des de fa més d'una dècada i suposa un marc estable d'aquesta relació per als pròxims tres anys, amb l'objectiu principal d'impulsar la realització d'activitats de promoció del Comerç Just i el Consum Responsable.

Guadalupe Martín, directora d'una de les oficines de l'entitat financera en el Port de Sagunt, i Carles Xavier López, president de l'associació, van signar aquest conveni que denota el suport de Caixa Popular al moviment associatiu solidari en el Camp de Morvedre.

Para la La Tenda de Tot el Món aquest acord suposa un suport econòmic i comunicatiu per a la potenciació d'accions i activitats que contribueixen a continuar la tasca de promoció del comerç just com a eina de cooperació i de lluita contra la pobresa des del consum responsable, que realitza des de 1998.

Caixa Popular - febrer 2015