Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'associació de comerços MultiPaterna i Caixa Popular signen un conveni de col.laboració19/01/2015

Les dos entitats busquen impulsar el comerç local

MultiPaterna-Caixa Popular

L'Associació de Comerços MultiPaterna i Caixa Popular han signat un acord de col•laboració amb la intenció d'afavorir el desenvolupament del comerç local. Les dos entitats participen de les mateixes inquietuds per millorar l'actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a Paterna.

Aquest conveni facilita als comerciants i professionals associats una sèrie de serveis i avantatges que l'entitat financera ha dissenyat per a afavorir el desenvolupament del comerç de la població, com la Targeta de Compra Caixa Popular.

Aquest mitjà de pagament electrònic propi i exclusiu permetrà al comprador escollir en cada compra la forma de pagament. Per açò, aquesta targeta suposarà un nou avantatge competitiu del comerç local enfront de les grans superfícies.

Així mateix, l'acord també estableix col•laboració en matèria formativa i aliances per a promoure aquelles iniciatives que sorgisquen en benefici de l'Associació.

El president de l'Associació de Comerços MultiPaterna, Francisco José Belda i el responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company van signar l'acord la vigència del qual serà de dos anys.

Caixa Popular - gener 2015