Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

MyWigo i Caixa Popular, dos empreses valencianes que uneixen les seues forces27/10/2016

L'entitat financera valenciana oferirà als seus clients els smartphones MyWigo Magnum 2 PRO i el MyWigo City 2 en condicions avantatjoses

Mywigo

MyWigo i Caixa Popular, uneixen les seues forces per a oferir als clients de l'entitat financera els smartphones Magnum 2 PRO i City 2 en condicions més avantatjoses. Gràcies a aquesta aliança, les dos empreses aposten fort per oferir als usuaris un producte tecnològic de qualitat, amb un servei de suport tècnic local i una atenció al client personalitzada.

La col·laboració, emmarcada dins de la filosofia de Caixa Popular de recolzar a les empreses locals, s'ha donat a conèixer sota la campanya iQué i estarà vigent fins al pròxim 31 de gener en les 67 sucursals de les quals disposa en la província de València i Alacant. D'aquesta forma, els seus clients podran accedir a la compra dels terminals Magnum 2 PRO a un preu de 149,99 euros i MyWigo City 2 a 179,99 euros, amb regal d'un bumper (funda protectora) en adquirir els terminals i la possibilitat d'un pagament ajornat de 3 mesos sense interessos.

Cal destacar que tant MyWigo com Caixa Popular pertanyen al Club de Primeres Marques de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu fomentar el reconeixement social i empresarial de les companyies de la Comunitat Valenciana i ressaltarà la importància del consum de productes valencians com a requisit imprescindible per a la recuperació econòmica i la generació d'ocupació.

Caixa Popular - Octubre 2016